Taizhou Weikeya Copper Products Co., Ltd

Top Ten World Beers

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-06-25 18:47:51  Hits: 31

Οι δέκα κορυφαίες μπύρες στον κόσμο είναι: Budweiser, Heineken, Carlsberg, Corona, Odinger, Tsingtao Beer, Harbin Beer, Yanjing Beer, Snow Beer, Dali Beer.


  Budweiser

Γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 1876 και εισήλθε στην κινεζική αγορά τον 1995, ο όμιλος Anheuser-Busch InBev Group, ο κόσμος και.35,39,ο επικεφαλής παρασκευαστής ζυθοποιίας είναι γνωστός για την καθαρή του γεύση.Η μπύρα Budweiser αναπτύσσεται εδώ και αιώνες με την καθαρή του γεύση και την εξαιρετική της. Η ποιότητα έχει κερδίσει την εύνοια των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, μετατρέποντας τον κόσμο και τον καλύτερο πωλητή μπύρας με υψηλές πωλήσεις.


Χάινεκεν.

Έχοντας ως βάση το 1864 του Άμστερνταμ, στις Κάτω Χώρες, γνωστό και ως Heineken, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα μπύρας, η γεύση είναι ομαλή και γλυκιά, χωρίς το στυπτικό και συναρπαστικό γούστο, ο κόσμος και το μεγαλύτερο εξαγωγέα μπύρας.39.


Ζυθοποιία Tsingtao

Η Brewery Tsingtao χρησιμοποιεί ως πρώτες ύλες το κριθάρι υψηλής ποιότητας, το ρύζι, τον εκλεκτό λυκίσκο και μετρίως μαλακό, σκληρό, καθαρό και γλυκό μεταλλικό νερό του Λάος.Η αρχική συγκέντρωση της αξίζει είναι δώδεκα βαθμοί και η περιεκτικότητα σε οινόπνευμα είναι 3.5-4%.Το υγρό είναι καθαρό και διαφανές, ανοιχτό κίτρινο, και ο αφρός είναι λευκός, λεπτός και μακροχρόνιος.


Budweiser

Το Βέλγιο και το Βέλγιο.Driver,39.Η γνωστή κάβα μπύρας ζυθοποιείται στο παραδοσιακό κέντρο ζυθοποιίας του Leuven του Βελγίου.Έχει μια αναζωογονητική γεύση και μια ελαφρώς ξινή ζυμωμένη μπύρα.

Παρασκευάζεται σύμφωνα με το στυλ Pilsner που αγαπούν οι άνθρωποι της Ανατολικής Ευρώπης.Στο πλαίσιο της λειτουργίας της AB InBev Group, η Time Beer κατείχε γρήγορα 75% του βελγικού μεριδίου εξαγωγής μπύρας και έγινε διεθνές εμπορικό σήμα, το οποίο πωλείται σε περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο.


Χιονάτη μπύρα

Ως μάρκα μπύρας που επέλεξαν οι κινέζοι καταναλωτές, η Σνόου Μπύρα έχει την ιστορία " weather condition " πίσω από τις καλές πωλήσεις.Για να εξηγηθεί καλύτερα η δύναμη και το επίπεδο ζυθοποιίας της Χιονάτης Μπύρας και η επιδίωξη και η πεποίθηση της παρασκευής καλής μπύρας, η Χιονμπύρα θα ανοίξει μια παρτίδα μοναδικών εργοστασίων μπύρας και θα καλέσει το κοινό να έρθει να επισκεφτεί την εμπειρία.


Προηγούμενος: No

Επόμενο: Συνέδριο & Έκθεση C...